Tuesday, June 14, 2011

Tumpang dua kaki...

As-salam...

Senyum… senyum….

Alhamdulillah, pagi tadi Summayyah bangun tido dengan senyuman… Syukur…

Tapi badan dia masih dedar… Selsema dah kurang sikit. Hopefully, esok dia akan sembuh sepenuhnya… Amin…

Hari ni rasa lega sikit la nak ke office… Tak la risau sangat macam semalam…

Cuma ada rasa ngantuk sket2 la, sebab tak cukup tido… Tapi masih boleh dikawal.

Lagipun pagi2 tadi dah pekena indocafe suam, terus rasa segar bugar… hehe

Biasanya pagi2 saya minum susu, tapi tak berani lak nak minum pagi ni sebab takut menambahkan rasa mengantuk…

Jap lagi ada perhimpunan bulanan bahagian… Dan akan ada sumbangan sempena kelahiran cahaya mata… hehe

Best best… amboi, kalo pasal dapat hadiah best saja…

Tapi untuk Summayyah la, bukan ummi dia…

Tak pa, ummi tumpang dua kaki… ngeh ngeh…

Dan yang pastinya ada makan2… bertambah best…… senyum lagi… ^_^

**hari ni saya pakai baju kaler putih bunga2 oren… tudung lak oren yg striking… Motip??? Saja ja nak bagitau… hehe

**tajuk entri cam menyimpang jauh je dari jalan cerita... hahahaha

6 comments:

~aSHa~ said...

tahniah ye.....lama tak jengah sini...dah bersalin rupanye....sepasang la kiranye ye..tahniah...

biasalah anak2 demam tu....itu bagus jugak..sbb ia akan membentuk bakteria positif yg akan menjadi antibodi baby tu bila dewasa nanti...kira daya tahan penyakit la...

dan alhamdulillah dia dah sihat...

tadi duk tgk post2 salwa yg lama....dari februari..ttg kelahiran....

nanti cite la jabatan bagi hadiah apa ye...wah tuk kelahiran yg kedua pun dpt ye...kami kat sini dulu mengamalkan yg pertama je...tapi tahun ni baru nak start tuk kelahiran yg ke berapa2 je boleh bagi hadiah dah..sbb duit kelab dah stabil...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kalu kat sini..if timang cahaya mata dpt RM50..depa takde kasi dalam bentuk adiah..huhuhu

syariza09 said...

agaknya skrg musim demam kot, smlm sy EL sbb ank demam on off, ari apak dia pulak yg jaga & bw gi klinik, harap2 dpt gak ubt sebeban..senang sikit utk stok

lega bila sumayyah dh beransur ok, harap2 dia sembuh sepenuhnya & bkn lg demam on off

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Asha:

Tu la, doc pun ada kata... kalau dah kena sakit ni body akan membentuk antibody. So, next2 time badan jadi tahan sikit la...

Kat sini pun anak 1st kat jabatan je kot... Sal pun sebab baru masuk sini, tu yg dapat tu... :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rose:

Ye ke... Kat sini bagi hadiah...

Tapi opis lama dulu lagi meriah ngan hadiah... Siap bagi stroller lagik... Sini kureng sket... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syariza:

Tu la pasal, agaknya musim la kot... risau gak kalau2 dia kena chicken pox...