Thursday, June 30, 2011

Tak dak mood la...

As-salam...

Dah lama rasanya biarkan blog ni sepi...

Entah la, macam M je nak update blog...

Just melawat blog orang + leave comment, pastu sign out...

Tak dak mood la...

Ni pun, gagahkan jugak...

Pagi tadi masa nak datang office, sarung je kasut kerja, rasa lain macam je...

Rupa-rupanya dah rosak lak kasut tu... (rosak lagi???)

Tapi pakai jugak la sebab yang tu la satu2nya kasut yang tumitnya tak berapa nak tinggi...

Yang lain semuanya tumit tinggi...

Dan atas kereta terus la cakap "Hai, rosak lagi kasut ni. Dah la tak dak kasut sangat ni.."

Motip??? Saja kasi hint suh orang tu belikan kasut baru... hahahaha

Tapi jawapannya "Tak dak dah kasut??? Herm.... (perli la tu sebab kasut banyak lagi sebenarnya...)

"Hehe (gelak sopan), kasut tumit rendah dah tak ada... Tinggal yang tumit tinggi je semua..." (alasan semata2...)

Ok la, dah melalut2 lak...

Till then, daaaaa.....

**Rasa cam nak letgo je kasut2 tumit tinggi tu... Bukan pakai sangat pun... Ada la baru pakai 3,4 kali...

5 comments:

Fieza79 said...

alorr sayang la nak letgo...simpan la mana tahu satu hari nanti terasa plak nak pakai...nk buat jln catwalk ke..hehee

Ena said...

hehe..

sama la ngan akak ni.. suka nau kasi hint2 sudahnya terkena balik sbb katanya ada lg kasut yg dok peram tak pakai2 tu nak kasi beranak ker? adeihhh!! yelah yg tinggi cantik tp yg rendah juga jd keselesaan kan sal.. :D

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

kalau rase nak let go tu..boleh la tayang kat blog ni...rugi gak kalau simpan je tak pakai kan

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

if kasut tumit tinggi..then mmg tak pakai ehehhe tak retiiii

kasila hint byk2..ok gak tu agagagag

~aSHa~ said...

ehehehe xpe beli je dua tiga pasang...kan nak dekat raya....kabo la kata tuk raya jugak...