Friday, July 15, 2011

Ia datang lagi... Pureen Stock Clearance...

As-salam...

Just nak tempek ni ha, pasal warehouse sale nih... Dulu masa mengandungkan Summayyah, sempat la jugak memborang baju & barang baby... hehe. Berbaloi la jugak...

So, kepada mommy to be leh la pi kot2 ada barang yang berkenan.

Kena pi awal2 pagi tau, sebab orang tersangat la ramai... Belum buka pintu lagi, dah ramai yang dok tunggu masa nak serbu... hehe

So, saya tempek sket banner pasal sale nih...


Kalau rajin & sempat saya pi la... Kot2 jumpa, jangan segan2 tegur... (haha, bajet glemer la... kihkihkih)

3 comments:

~aSHa~ said...

kalo dekat sure pg....tambah2 keperluan barang baby..

dELL | mrs.zaimi said...

tq salwa 4 d info..org dh pegi dh tghari ahad td..bole thn jgk la borong baju..geram jgk tgk sume murah2...tinggal duit je yg buat kite x bole nk pulun sume..huhu..;)

~~*Lady Salwa*~~ said...

K. Asha,

Tu la kan... Tak pa la, mana tau next time ada rezeki... :)

Dell,

Ok, welcome... hehe... Memang jadik rambang mata kalo pi situ... Rasa nak borong semuanya je kan... hehe. Tapi tu la, bajet lak yang tak berapa nak izinkan... huhu