Friday, July 15, 2011

** Herm... **

As-salam...

Dah lama tak update blog... Ntah malas lak rasa... hehe

Lagi pun tengah tak berapa nak sihat nih...

Semalam MC sebab demam + batuk + selsema... Hari ni masuk kerja, suara serak2 basah gitu... Nak bersembang dengan orang pun segan je...

Yang menggusarkan hati, hasil mengepam hari ni dua2 kali tak sampai 4oz.. Sedih tul... Mungkin ke sebab badan tak berapa nak sihat, makanya susu yang terhasil pun sikit???

Mula rasa risau, stok untuk bulan puasa pun tak banyak... huhu

Ok, lupakan sekejap pasal masalah tu...

Ingat nak le tempek gambar masa sambut birthday Faris last week... Sambut kami anak beranak je, berempat...

Tapi kan, ntah kat mana lak cable henpon nih menghilang, terus la terperam je dalam henpon gambar tu... Next2 time la kot...

Floria kat sini pun tak sempat lagi nak pi tengok... Minggu lepas balik kampung... Esok lak ada hari sukan taska Faris...

Ahad ni ada aktiviti lain lak... Harus lah cari masa jap nanti...

Ok la, bebel je kerjanya kan... Sebab tu malas nak update blog... Sebab kalau update pun kerja bebel je... Orang pun bosan nak baca... last2 diri sendiri yang baca...

Ok la, till then.... Daaaaa.... 

4 comments:

-Sara- said...

ehehe..pe..blog kn mmg tmpt utk kita membebel..huu

syariza09 said...

kalo x sempat gi siang, gi flora mlm pun ok..cantik ngan lampu2

cik eijau said...

cepat2 sembuh oke ! ^^

~aSHa~ said...

sama la blog k.sha pun sepi je ni..lama tak update....

kalo susu kurang sbb demam pun ye jugak...maybe kita kurang makan, kurang minum....tekak tak selera.....jaga kesihatan ye