Thursday, February 10, 2011

Kisah cuti...

Selamat pagi...

Semalam memang tak sempat nak wat entri pun.

Sepagi saya kat klinik semalam sebab pergi check up...

Petang lak tak dak mood nak menaip...

Berat badan naik 2kg dalam masa seminggu lebih... Amik ko...

Tu la, dok kat kampung kerja makan, makan, makan ja... Tambah lak ada kenduri kawin... Lagi la...hehe

Dan tu, asyik dok makan pulut je... Ye la, kang dah bersalin mana nak boleh makan dah kan...

Ok la, tak mo celoteh panjang. Just nak tempek sket gambar makanan di pagi hari ni...

Breakfast saya masa sampai kat kampung haritu... Pulut + durian + kuah durian... Lepas habis tu, makan lak pulut + sambal ikan bilis... Tengok, makan ja kerja...

Ops, pulut dah tinggal sikit baru nak amik gambar....

Ini saya punya... tengok, tamak kan... Dah letak kuah durian, letak lagi durian 2 ulas...hehe

Ini si abah punya... pulut + sambal ikan bilis. Pastu saya pun makan yg ni jugak... hehe

Dan sambal ikan bilisnya....

Uih, memang mabeles la dapat makan pulut... Dah lama dok teringin, sekali dapat apa lagi makan tak hengat la... hehe

Balik sini dok teringat lagi pulut tu... Bestnya kalau dapat makan lagi... Lepas ni kena tunggu setahun la baru leh makan... huhu...

Ok la, nanti2 sambung lagi. Banyak lagi gamabar pasal kampung nak tempek2 kat sini... Cukup la sikit ni dulu sebagai pemanas...

Sorry la, gambar kurang jelas sebab amik pakai henpon ja... hehe

Till then, daaaaaaa....

5 comments:

~Miss Sukasih~ said...

Wah2...bkn men sedap lg makan tu..kak,br 2 kilo..blm berkilo2 lg..hehehe..xpe..makan sume sebelum bsalin..hehehe

ceqjulia said...

wahhh sedapnya pulut + kuah durian tu...
Salam Singgah+Folo=FOlo Me Bck

mun said...

terliur aku

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy tak gemor mkn durrian ngan pulut
gemor mkn yg raw aje
eheh

lovely said...

SEdapNyeR TerLIuR SayA... Dah Lama x Makan PuLuT Ngan DuRian.. eemm meleleh AiR LiUr..