Thursday, February 10, 2011

14 days to go!!!

Selamat petang...

Bila tengok je countdown yang saya letak kat dashboard pc tertera di situ '14 days to go' terus rasa kecut perut... (tapi perut dah tak leh nak kecut... hehe)

Lilypie Maternity tickers

Serius, rasa takutnya mengalahkan rasa takut masa nak dekat bersalin anak sulung dulu...

Dah la tu, semalam masa dok tunggu giliran untuk check up, ada la 2 orang ibu (sorang mengandung sorang lagi bawak baby dia) dok kat belakang saya...

Diaorang dok sembang & bukak cerita pasal pengalaman bersalin lak... Sabo je la saya ni... Wat2 tak dengar je, tapi dok terdengar jugak...

dah la tu, dok cerita pasal menda2 yang menyeramkan bulu roma je... hehe

Haish, apa la saya ni... Patutnya dah ada pengalaman bersalin tu tak la rasa takut sangat, ye dak?? Ni bertambah takut lak...

Tapi dalam dok risau & berdebar tu dok terfikir la jugak, kalau bersalin esok memang cantik la tarikh tu - 11.02.2011... =1102 2011 (nombor berbalik)...

Tapi lagi best kalau dapat bersalin 15hb ni, sama dengan Maulidur Rasul (12 Rabiulawal...)

Aisyeh, boleh nak pilih2 tarikh lak... hehe

Tak kisah la bila2 pun, janji selamat. Cuma kalau boleh tak nak lagi la minggu ni, ada banyak benda nak kena settlekan.

Harap2nya semua akan dipermudahkan oleh-Nya... Amin....

4 comments:

aQueen said...

salam lady Salwa.. jom baca pengalaman aQueen pilih tarikh bersalin.. hehe..

http://ameliashafer.blogspot.com/2011/01/jangan-tikam-nombor-ekor-ni-5111-6111.html

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bes jugak if jatuh 12 rabiulawal kan..:-)

semoga semuanye berjalan lancar ye sal..aminn

axie said...

hope semuanya selamat k..
cantek lah no tu :)

~~zaa~~ said...

da dekat tu sal! insyaAllah semoga both mom & baby selamat...