Thursday, February 17, 2011

Alhamudlillah... Dah selamat....

As-salam...

Alhamdulillah, dah selamat semuanya...

Selasa lepas (15 Februari 2011) dalam jam 7.25 petang saya telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan di Hospital Putrajaya...

Jadi saya nak perkenalkan ahli baru dalam keluarga saya....

 Masa ni baru lepas dibersihkan oleh nurse. Masih dalam labour room lagi masa ni...


Muka habis berbekas sebab baru lepas menyusu... hehe

Saya discharge dari hospital petang semalam dalam kul 2 petang... 

Nama dah ada, cuma belum daftar lagi. Pagi ni si abah baru nak pergi daftar...

Nanti dah confirm namanya saya bagitau ye... Bersekali dengan beberapa gambar yang lain... Dapat upload sekeping ni je.

Tu pun jenuh dok tunggu, lambat tul dapat upload....

Ok la, buat masa ni itu je yang sempat saya update. Tak leh nak duduk lama sangat sebab sakit2 & lenguh2 sat badan nih...

Ni pun sempat jengah jap sebab baby tengah tido... hehe

Nanti saya cerita lak kisah2 yang berlaku sebelum & semasa melahirkan 2nd baby ni... 

Kepada kengkawan, saya minta maaf sangat2 sebab tak dapat nak menjengah ke blog kengkawan. Nanti dah ok sket saya ziarah ye...

Ok la, nak kena stop nih.. Baby dah berbunyi... Daaaaaaa

25 comments:

~SHiLA~ said...

sal..congrats..bestnye dpt gegel lak :)
bsalen lak time maulidurasul..best²

mun said...

CONGRATS SALWA!! DAH DPT SEPASANG..MST BEST (>"<)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sal.....tahniah tahniah tahniahh

samela ngan tarikh chugie bersalin
dia pon dpt bb gurl

mintak kebenaran nak copy gambar bb ye
kite nak wat posting...

tahniah again!

dyea irdina said...

tahniah.....sy lg dua bulan...tak sabar nak tunggu orng baru jugak

-Sara- said...

taniah sal! comelnyee bby tu! nampak cm besar! bestnye bby girl lg! msti seronok c abang longnye kn :)

* sal bersalin on maulidur rasul.. lagi best.. alhamdulillah selamat sumenye :)

Fieza79 said...

tahniah2..! best nya bahagia nya sekarang...tumpang kebahagiaan itu..

take care sal..

Ezzah said...

tahniah salwa. birthday baby sama dgn birthday suami izah. :)

Ena said...

TAHNIAH SAL..

AKHIRNYA DAPAT SEPASANG SUDAH... HIHI..

COMEI SUNGGUH LA.. TERCIUM2 DAH BAU BABY SAL NI.. HEHE..

SELAMAT BERPANTANG YEH! ;D

✿ etiey erywan ✿ said...

tahniah..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

besnya dah dapat sepasang..tahniah sal!

nABiL said...

dah bersalin??syukurla sama lahir ngn rasulullah...12 rabiulawal..:-)..tahniah yer sa...canggih ibu2 skrg...dlm pntg pun sempt lagi jenguk blog..hehe...dpt gak sepasang..:-)

~~zaa~~ said...

tahniah sal...alhamdulillah...cukup sepasang :D

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. dah selamat semuanya.. Comel sangat baby tu..
Tahniah yer Salwa.. Take care and get well soon..

Myra Jay said...

Thnaih ye for new born.. :)

Zaidah said...

alhamdulillah....tahniah...tak sabar nak tunggu n3 berikutnyer...

puan nur elif said...

dah bersalin ye...tahniah salwa..wah seronoknye dah ada sepasang...

dakcik said...

tahniah salwa!!!! wahh dh dpt sepasang...=D

selamat berpantang yekk..:)

p/s : comelnyaaa baby..cm muke abg die sikit2..

SaHaNiMsofEa said...

Alhamdulillah......tahniah Sal..syukur dah ada sepasang.....

syariza09 said...

alhamdulillah...dah pun selamat..baru jer terdetik kt hati ni, "Sal dh bersalin ker", tup2 nampak n3 ni...trus laju jer buka blog SAL..

banyak2kan berehat yer...kirim salam peluk cium utk bb gegirl yg kiut miut tu....muaaahhhh

mamalieyna said...

alhamdulillah..tahniah sal! bestnyer dpt girl! take care...tak sabar nak tgk wajah si comel ini lg dan lg..take care~!

~ diyana nordin ~ said...

congrats sis.. baby comel.. follow u.. be my follower k ;)

Que a.k.a roulblur said...

warghh...tahniah...have a nice family...nama ape ark..

sepatu_Kaca said...

congrats dear..selamat berpantang :)

ann said...

comel !!!

ann said...

comel!!