Sunday, February 27, 2011

Dah bersawang....

As-salam...

Lama rasanya tak menjengah ke sini... Keterbatasan waktu la...

Dah tu, internet agak slow kat sini. Nak loading gambar pun amik masa...

Macam dah lama tak bebel2 kat sini... 

Nak bebel panjang tak boleh, kena buat entri seringkas yang boleh sebelum si kecik tu terjaga... hehe

Ok la, nak tempek gambar2 masa kat spital hari tu.

Leh tempek sket je sebab loading lambat sangat... 

Ingat nak cerita pasal pengalaman bersalin kali ni, tapi next time la kot...

So, cuci2 mata je la ngan gambar yang tak seberapa nih...

Masa ni hari ke-2 my little girl melihat dunia ni...

Lupa nak bagitau hari tu, berat baby kali ni 3.5kg... Besar lagi daripada abang dia... Faris dulu 3.21kg je...

 Izzati Summayyah nama diberi....





Member office yang datang melawat...

Ok la, tu je yang dapat diupdate... Mertua saya datang rumah... Got to go... Till then, daaaaa....

10 comments:

Ena said...

rindu dah jengah sal..
besarnya baby... tembamnya pipi.. geram je rasanya.. nama pun sedap sangat.

ni kat kg la yeh!.. selamat berpantang ye sal.. ada masa leh la citer pasal detik2 melahirkan baby ke-2 ni.. dah pun sepasang kan.. Tahniah! :D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alorr cantiknye nama..
hehehe kelakar lak tgk gambor sal yg last tu..mak n kengkawan kan main posing
anak duk menangis ateh riba..ekekekek

syariza09 said...

leh tahan juga berat bb tu yer..x per, senang nk pegang nanti

✿etiey erywan✿ said...

tahniah.. yer. saya suka dgn template nih

fadillah abdul basir said...

Conggrate ye.....syok nye dapat baby...akak dah ada charlie angle...belum ada James bond lagi...bulan 9 ni baby baru akan tiba...harap2 seperti yg diinginkan....

Normaliza said...

Comelnya!! tahniah ye..

sis^widda said...

comelnyer...salam sis follower baru..free2 follow yer..

So Shy Lady said...

assalam,

dtg nk cuci sawang heheh
ooooo....dpt baby baru yer
slamat bpntang take care ;D

Adzriel AB said...

habis pantang boleh sambung balik...

Ghumaisha said...

comelnya baby....