Thursday, August 2, 2012

Perasmian Sukan Olimpik Banyak Unsur Yahudi!!!

As-salam....

Artikel ni saya copy & paste dari sebuah blog... Untuk bacaan dan renungan kita bersama...

*************************
Siapa dah tengok rakaman upacara perasmian Sukan Olimpik London baru-baru ni? Agak konfius kenapa tiba-tiba ada orang keluar dari pokok yang diletakkan atas bukit tu, ramai pulak tu...

Rupanya pokok tu lah pokok Yahudi berdasarkan hadis Rasulullah s.a.w. !


(klik gambar untuk lebih jelas lagi...)

Dan yang keluar tu nak tunjukkan mereka selamatkan diri dari mati dibunuh sebenarnya. Kita tengok kena faham, bukan sekadar tengok. Dan banyak lagi unsur Yahudi, Freemason dan Illuminuti ditonjolkan dalam upacara perasmian tu. Belum termasuk logo mata satu lagi.

Faham-fahamlah kenapa ia diadakan pada bulan Ramadhan ye. Musuh Islam memang licik dan halus. Lindungi kami ya Allah.. Amin

******************************

Wallahhu'alam...


sumber : sini

4 comments:

Ena said...

TU LA KAN..

LICIK SANGAT2 MEREKA NI..

syariza09 said...

tgk gak...mmg x berkenan sgt dgn perasmian tu

mamalieyna said...

herm..secara tak sedar mereka atur strategi.. herm..

-Sara- said...

mmg dasar yahudi musuh islam..ALLAHUAKBAR!