Monday, August 6, 2012

Nikmatnya hidup....

As-salam...

Nikmatnya hidup pagi ni... Alhamdulillah...
Hari ni sampai office awal dari biasa...
sebabnya perjalanan adalah lancar pagi ni...
Maybe sebab orang yang kerja kat Selangor hari ni bercuti... hehe

Kan best kalau bulan puasa hari-hari camni...
tak la kelam kabut di pagi hari...
Selalunya keluar rumah sebelum 7.30 pagi pun sampai office sipi2 je waktu kat mesin punch card tu nak bertukar... hehe
Tu pun angkut budak-budak tu naik office dulu.
Kalau pergi hantar diaorang dulu, alamatnya merah la punch card mak diaorang nih... :)

Ok la, bebelan kosong di pagi hari...
Saja, tetiba mood baik nak mengarang...
Till then, as-salam...

4 comments:

-Sara- said...

aah sngor cuti kan! jeless tau! :(

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehehe..betul2.. hari ni jaaln clear..
best pegi keje, xde jem2.. :-)

-Sara- said...

kementerian lain sal..terus keluar dr kem lama :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sara:

ye ke... bestnya... teringin jugak nak tukar angin...

tapi tu la, kena tunggu bulan 9 ni la (cukup 3 tahun kat sini...)... huhu