Thursday, February 2, 2012

First time jumpa dengan blogger nan sorang ni....

As-salam...

Mood melayang2 je hari ni....

Keja banyak, tapi fikiran dah melayang teringat kampung... haish....


Ok la, sementara berkesempatan update blog nih, jap lagi akan mula menyibukkan diri dengan kerja yg menimbun tu...

Just nak tempek gambar nan satu ni.... Dah lama tersimpan dalam henpon... Baru jek transfer... hehe

Kisah saya berjumpa dengan sorang blogger nih... Dah lama nak jumpa, tapi asyik la ada halangan...

Finally, pada 20 Januari lepas saya dapat berjumpa dengan dia kat tempat kerja dia...

Tu pun sebab teman member yang ada urusan kat situ....

Tapi dapat jumpa pun sekejap je sebab saya & member ada hal... Next time kalau jumpa nak ajak dia pergi minum2 la...

Ha, nak tau sapa blogger tu??? ni dia... tadaaaaaa....

Ni la orangnya.... Mek Rose... hehe

Memang comel molek je orangnya... Segan lak rasa masa jumpa ritu... Saya dah la selekeh... Kebetulan hari tu hari 'serabut' saya... pagi tu sesi memerah otak selama 3 jam...

Memang serabut, sampai diri sendiri pun nampak serabut... hehe

Tapi Mek Rose memang comel... Jeles tengok kulit muka dia yang bersih tu... ^_^

Ok la, kerja dah melambai2...

Till then, daaaaa....

4 comments:

mamalieyna said...

jumpa pun mereka berdua ye..hehe..nnti sal jumpa k.eina plk ye..

mek rose dh jumpa~

LYAfrina said...

huhu..dah jumpa rose face 2 face..best laaa

~aSHa~ said...

nape asha tak kenal mek rose..kena jejak ni..ehehee

syariza09 said...

bertambah kawan Sal :)