Thursday, January 26, 2012

Bila anak-anak pun sibuk bershopping...

As-salam...

Gambar ni dah lama pun... Cuma baru je ditransfer dari handphone...

Saja nak tempek2... Nak stroy mory tak dak modal lak... So, tempek menempek je la jawabnya...

Kejadian : ketika kuar beli barang2 rumah...

Sorry, kualiti gambar kurang memuaskan... hehe

Tengok tu, dok 'aim' nak mintak apa....

Ok, pusing tengok ke lain pulak... mencari2 apa yang 'berkenan' di hati...

Bila sampai dekat ngan mainan je, bukan main lagi dua beradik ni...

Tengok tu si kecik... Sama naik je ngan si abang dia.... Amboi dua beradik nih....

Macam ni la ragam budak2 kan... Pantang nampak mainan... Setakat ni masih boleh control la... Tu yang kena letak dalam troli je tu...

Kalau lepas kat bawah, memang cari pasal la jawabnya kan... Sendiri makan pengat, sendiri mau ingat... hehe

Till then, daaaaa....

8 comments:

Hanis Azla said...

he..he.. biasa tu.. bila keluar ke tempat shopping, mmg anak2 pun nak join shopping jugak.. comel aje aksi anak2 salwa tu..

syariza09 said...

alahai sumayyah...betul2 nk tarik mainan tu..budak2 mmg camtu, tu yg blh kontrol, kalo x bloh kontrol...isshh x tau la nk kata apa, sampai kita naik geram

mamalieyna said...

hehe...sama naik adik ye..comel gegirl..hee~

-Sara- said...

amboii yg kecik tu bkn main..same naikk..hehe

Ena said...

heheh..

memg gitu la sal.. anak2 ni..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

wekekekke gelak vibrate sy tgk keletah demer ni eheheh

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

cute je.si adik pon dah pandai capai brg ye.kena prepare ongkos siap2 la ni

~aSHa~ said...

amboi si kecik...dah bijak menyopping..mesti ikut umi dia ni