Wednesday, December 14, 2011

Rindu....

As-salam...

Waktu ni ramai yang dah balik... ye la, dah kul 5 lebih kan...

Saya??? Tunggu kul 5.30 japgi baru leh balik... pastu tunggu pulak enchik suami datang jemput...

Memang tak ada mood langsung sekarang ni... Mood balik kampung je yang tengah membuak2.... hehe

Dok menghitung hari demi hari... Rasa macam lambat betul nak jumpa hari Jumaat minggu depan...

Tak sabar nak jumpa si Abang Long Faris...

Semalam call dia... Dari mula call sampai nak end call asyik la dia dok sebut "Nak ikut ummi... nak  ikut ummi (nak balik sini)"... dah la sayu je nada suara dia...

Sedih giler rasa... dah tu sebelum letak, dua kali dia cakap "Sayang ummi, sayang ummi..." lagi la rasa sedih... Adeh...

Memang pasni tak kan bagi dia balik kampung lama2 dah macam nih... huhu

Eh, dah kul 5.30... ok la, nak siap2 & balik dah... tataaaa...

**Alhamdulillah, Summayyah dah dapat tempat kat taska bawah office saya ni... Start new year ni dia akan pindah ke sini...

**senang sikit hati, dua2 anak dok dekat... boleh la Faris tolong tengok2kan adik dia... lega....




Anak2 permata hati... ^_^

5 comments:

Ena said...

gitu hati ibu kan..


comelnyer..


sumayyah dah besar da.. makin bam bam dah dier.. sweet je toncit kat kepala tu.. hheheh..

MaryaYusof said...

Salam Lady Salwa! Dulu klau sy o/station mesti kena tinggalkan ank di rumah mak mertua...mmbilang hari nak balik jumpe anak...mmg sgt sedih...Tp skrg, sy bercuti panjang ;)...salam kenal & follow disini~

mamalieyna said...

aduuuh rindunye sal tinggal anak kt kg..huu~ alolo comel sumayyah..best anak gegirl..hee~

alhamdulillah, senang sket hati kan mula next year~

syariza09 said...

lama juga la faris kt kg yer..tersentuh bila ank ckp mcm tu kann..x perlah ari ni dh khamis, weekend ni dh amik ank kt kg kann

sib baik nursery tu masih ada tpt utk sumayyah

konde said...

peace bro.... ahaha comel :)


Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/