Tuesday, December 20, 2011

Hujung tahun... Mood pun hujung2 jugak... hehe

As-salam...

Apasal ntah, makin hujung tahun mood ni makin di penghujung jugak...

Rasa 'M' je nak buat itu ini... haihhhh...

Nak belek buku pun 'M' je rasa... hua hua hua...

Cuma mood untuk buat satu menda ni je yang makin membuak2... Mood nak deco rumah... Azam sebelum next year nak ubah rupa dalam & luar umah... Eiii, tak sabar rasa nak tengok hasilnya... hahaha...

Ok la, mood nak menaip pun makin menurun jugak... haha...

So, stop aje kat sini dulu ye... Nak tempek satu piccas ni... Idaman qolbu... hehe... Bestnya kalau dapat wat camni...

Simple but nice...

Till then, daaaaa....

4 comments:

Ena said...

akak pun sama.. huhu..


a'a cantik la.. suka suka..

syariza09 said...

lampu tu menawan kalbu..slmt mendeco

mamalieyna said...

canteeek..moden style..suka3x..^_^

nABiL said...

lau deko umh sendiri blh la wat cnmi..ni kuartes...mmg xdptla,,