Friday, October 7, 2011

Kembali bersiaran....

As-salam...

Setelah menyepi sekejap, dan berfikir berkali-kali, akhirnya saya buat keputusan nak join semula dunia blog. So, niat nak bersara awal dari dunia blog tak jadi lak...

Tapi, saya akan mula membebel di blog saya yang baru iaitu blog ini (Rahsia Hati... Biarlah Rahsia) . Kalau rajin follow la blog baru saya ni ye... hehe

Dan blog ini (Zon Larangan Cemburu Buta) akan di'private'kan semula.

Harap2 kawan2 sudi la berkunjung ke blog baru saya nanti... Tapi mungkin blog tu akan jarang berupdate sebab saya sedikit sibuk sekarang ni...

Ok la, till then... Daaaaaa

** Jumpa lagi di lain siaran di blog yang baru... hehe....

6 comments:

-Sara- said...

ok, sara mesti folo punye :)

syariza09 said...

yehhhh!!! mcm dpt berita baru dr pak najib pula..ok pas ni folo sana pula

Ena said...

owh..

dah ada umah baru rupanya..

ok nanti akak follow yeh.. :)

mamalieyna said...

okeh, nnti kite follow..^_^

cikmunchan said...

akhernya terbukak hati hang...(eceh)
>__<

Hanis Azla said...

okey salwa.. kita jumpa di blog baru salwa pula nnt..