Wednesday, October 19, 2011

(^_^)

As-salam...

Erm, asalnya nak update kat blog satu lagi, tapi nampaknya kena update kat sini dulu buat sementara waktu...

Sebabnya, ada kengkawan yang lagi suka singgah sini sebab katanya senang nak cari kat google blog ni (zon larangan cemburu buta) berbanding blog yang lagi satu...

Ni kes member2 yang tak ada blog... hehe

Tak pa la, janji diaorang rajin jengah sudah...

Dah lama rasa tak cerita pasal budak dua orang tu kan...

Rasanya last entri, masa tu Summayyah baru pandai meniarap... Masa tu pun umur dia baru 3 bulan...

Now, dia dah 8 bulan pun... Dah boleh merangkak, duduk & berdiri dengan bantuan sofa or dinding... hehe

Manakala si abang lak semakin banyak akal & banyak mulut... Selagi tak tido pot pet pot pet... Kadang2 tu nyanyi la... 

Penat la jugak melayan karenah dua beradik nih... Tapi tetap enjoy... ^_^

Anak2 permata hati yang tak ternilai...

Ok la, panjang lak bebel kan... Tak tau nak cerita apa sebenarnya... Tu yang macam2 keluar... Patutnya entri hari ni kena WW... hehe

Sebelum stop, saja nak jamu mata kengkawan dengan gambar dua beradik nih... Ada yang gambar masa raya ritu & yang terkini...

 Awww, cekcinya...

 Suka betul wat rambut pacak sekarang ni... Tiru budak2 kat taska la tu... herm...


Gambar2 kat bawah ni pulak masa raya kat kampung ritu....



Takut2 nak pegang kucing sebab sebelum tu tangan dia dah kena cakar dek kucing nih... hehe

Dengan sepupunya


Ok la, tu je nak tayang... hehe. Ada banyak gambar sebenarnya yang nak ditempek, tapi nanti2 la... hehe... Ni pendahuluan sebagai pengubat rindu aunty2... eceh, ada ke yang rindu ngan budak duaorang ni??? hehe

Till then, salam.....

6 comments:

dakcik said...

wah baru dpt tgk anak kedua salwa..comel! bam bam! eh, abgnya pun bam bam jugak! =)

syariza09 said...

tu laa, lama x dengar crita ank2 sal. adik makin bulat, geram tgk :)...si abg pula dh makin berstyle..rambut pacak lg

mamalieyna said...

adaaa..rindu3x..hee~

comelnye sumayyah...geram tengok baby ..tambh2 babygirl bumbum...

makin encem abang faris la..^_^

Ena said...

dah besar da 2 beradik ni..


akak ada invite sal utk blog akak.. sbb akak private kan sementara waktu..

Asrul "iLham" Sany said...

lama tak dgr cite tuan empunya blog ni, ingat sy lagi kah?

:D

~~*Lady Salwa*~~ said...

dakcik:

Tu la jarang update dah sekarang... hehe... memang bam bam pun dua beradik nih...

Syariza:

Tu la pasal, makin besar makin berstyle... baju pun nak pakai yg lawa2 je...

Kak Eina:

Memang pipi dia chubby sket... agaknya sebab ikut sal kot... pipi jenis camtu... hehe

Kak Ena:

Okeh, sal dah dapat invitation tu... Dah dapat jengok tadi... tq invite sal...

Asrul:

Ingat... sentiasa ingat teman2 blogger, tambah yang rajin singgah sini... :)