Monday, October 31, 2011

Wanita dan cermin tak dapat dipisahkan???

As-salam...

Hari ni nak borak2 santai la rasanya...

Pasal isu cermin... Ha, betul ke orang cakap yang wanita ni tak dapat dipisahkan dari cermin...

Asal jumpa cermin je mula la nak belek muka la, tudung la, rambut la... itu la, ini la...



Herm, mungkin jugak kot... Bagi saya la...

Sebab kan, saya ni asal ja jumpak cermin mula la nak belek muka...

Masuk toilet of coz la kan belek muka kat cermin dulu sebelum keluar dari toilet... hehe

Pastu lak, dekat office saya ni dalam setiap lif ada la cermin besar & panjang... Jadinya boleh la nampak diri kita dari atas sampai ke bawah...

So, bila naik lif kalau tak ada orang mula la belek lagi muka, kadang2 tu tudung... Senget ke, ok ke... hahaha

Kalau la kat belakang cermin tu ada cctv ke, sure orang gelak mengekek je tengok saya ni dok membelek muka... :)

Bak kata orang utara "Bajet lawa la tu..." hehe...

Ntah la, sehari tak tengok cermin memang tak sah la rasanya... Macam tak lengkap je hidup ni... Cewahhhhh....



 "Mirror, mirror on the wall ... Who is the most beautiful of all?" 
(dah macam cerita Snow white lak... haha)

Jawapannya...
Of coz la salwa... hahaha... Sila abaikan statement keperasanan saya ni...

Ok la, dah merepek merapu meraban dah... asal nak cerita pasal cermin, dah terperasan sendiri lak... huhu

Till then, daaaa.....

4 comments:

~aSHa~ said...

kalo akak pun jawab diri sendiri...ehehehhe


mmg betul pompuan ni mcm payah skit nak pisah dgn cermin...mcm isi dgn kuku...

syariza09 said...

hahaha...pompuan mmg camtu, pantang napak cermin. atas meja opis ni mmg wajib kena ada cermin, senang nk belek apa2 yg patut :D

Aku-Enot said...

Selagi tak percah cermin tu selagi tu dok mengadap kan..hahaha..

Yana Kama said...

BETUL-BETUL..KENA CEK DIRI DEPAN CERMIN DULU BARU KOMPIDEN NAK P JUMPA ORANG..alamak,terhuruf besar plak,sorry Salwa heeee