Thursday, September 22, 2011

Tahniah...

As-salam...

Kira ni special entry... Walaupun saya kata dah nak tutup blog nih, masih jugak nak up entri...

Entri ni khas utk ucap tahniah buat Rose atas kelahiran baby gurl dia yang comel tu...

Tahniah buat Rose sekeluarga...  Dah dapat sepasang jugak anak... hehe

Dan ini la baby gurl nya... Comel....

Tetiba je teringat masa bersalin dulu...


**Rose, sorry lupa nak mintak izin tadi nak copy & letak lam entri ni gambar baby... hehe

8 comments:

syariza09 said...

x per Sal, kalo rasa nk tulis, tulis jer lahh..x salah pun :)

tahniah gak utk kwn Sal, sronok dia dpt sepasang, leh bli baju boy & girl

mamalieyna said...

eheh...terserlah wajah cam abg rafiqnye...comel~

tahniah buat rose, k.eina awat leh lupa nak suh rose mms gambo baby nye ntah,,hee~'

ke sal g melawat, bersms je ngn rose mlm tdi..hee~

comel n tahniah la buat rose kan, sepsg dh dia..kak eina lak semakin berdebar ni..hee~

Ena said...

comei sungguh kan.. gebu betul... rasa nak kiss kiss jekkk.. hehe

Asrul "iLham" Sany said...

comel...tahniah kepada mak dia...

kawan sy pun br je dapat anak. tak sabar nak jumpa

:D

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syariza:

tu la kan... rasa nyesal lak announce nak tutup blog ritu... sudahnya announcement makan tuan... hehe...

rindu giler na citer kat blog sebenarnya... huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

mamalieyna:

tu la, muka si abang je... hehe

sal amik dari blog dia je... tak melawat pun... tak berkesempatan... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kak Ena:

tu la kan, cam nak cubit2 je pipi anak dia tu... hehe...

Asrul:

Tahniah jugak buat kawan awak... Awak bila lagi??? hehe

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow