Wednesday, July 23, 2014

Penghujung Ramadhan...

Bismillah...

Alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk bernafas sehingga ke hari ini dan merasa kemanisan beribadah dalam bulan Ramadhan Kareem ini...

Lama rasanya tak menaip di sini... rasa kejung pulak jari jemari ni nak menaip... Tapi hati ni nak sangat update blog... jadinya jari jemari ni hanya mengikut rentak apa yang terlintas di fikiran ketika dan saat ini... ewah ewah... bermadah bagai pulak... :)

Di kesempatan ini saya nak menyusun jari memohon maaf andai ada tersalah silap samada secara sengaja/ disedari atau tidak sengaja/tanpa saya sedari. Maklumlah, saya ni hanya insan biasa yang tidak lari dari melakukan kesilapan.

Kepada sahabat handai yang nak datang beraya ke rumah mak saya tu sangat dialu-alukan... jemput la ye..

Kepada yang tengah bersiap2 nak balik kampung tu, jangan lupa pastikan anda meninggalkan rumah dalam keadaan yang selamat. Periksa semua keadaan rumah dulu ye. Hati2 ketika memandu.. Biar lambat asal selamat. Semoga kita semua selamat tiba ke destinasi yang dituju..

Makan ketupat, lemang, rendang dan kuih raya tu jangan sampai tak ingat dunia pulak.. hehe... kang nanti ada jugak yang masa bulan puasa turun 3kg tapi lepas raya naik 5kg. Tak ke haru tu... Tapi jangan risau, Shaklee ada penyelesaiannya... (hehe, sempat lagi promote... )

Ok la, panjang lak bebel.. dah merapu meraban dah...

Akhir kalam, kepada semua pembaca blog Zon Larangan Cemburu Buta dan Kedai Kami, saya memohon maaf sekali lagi andai ada sebarang kekhilafan sepanjang saya berkarya dan berniaga..

Semoga amalan kita sepanjang bulan Ramadhan ini diterima oleh Allah dan diberi ganjaran pahala di sisi-Nya.. Amin

Till then, Assalamu'alikum...No comments: