Monday, June 23, 2014

Sedih...

As-salam...

Malam2 baru dapat update..
Tu pun curi2 masa study jap.. hehe... kepala rasa serabut...
Jengah jap sini..

Sedih sungguh rasa... sebabnya saya terpaksa delate blog Kedai Kami (kedai online saya) atas beberapa masalah teknikal yang tak dapat dielakkan...

Insha Allah, saya akan cuba sedaya mungkin buat blog baru... huhu
Harap2 kawan2 sudi la singgah nanti ya...

Terima kasih buat kawan2 yang sudi singgah sebelum ni...

Tu je luahan hati di malam hari... di kala kepala serabut dengan macam2...
sesekali membebel kat sini rasa ringan sikit beban kat kepala ni... hehe

Ok la, till then... As-salam...

2 comments:

Ena said...

lahai... ciannya
nape jd camtu sal?
x pe la..
nanti create yg baru
Mungkin akan lebih baik
dr yg sebelumnya..
caiyok caiyok.. :D

Sal Wawa said...

Ntah la K. Ena... tetiba je blog wat hal... so, terpaksa delate dan buat baru...

Nak wat camna, saya ni bab2 coding2 ni memang fail sikit la.. nak godek lebih2 pun x pakar... huhu

Amin, terima kasih... :)