Friday, July 27, 2012

Lambat lak rasa...

As-salam...

Rasa-rasanya time ni ramai yang dah balik ke rumah. Tak pun singgah ke pasar Ramadhan...

Saya, masih la menunggu jam 5.30 untuk balik... huhu

Gara-gara lupa nak tukar waktu bekerja bagi bulan ni. Makanya, kena la tunggu sampai minggu depan, baru la boleh balik jam 5.00 petang.

Dah tu taska si anak2 lak tutup jam 5.15 petang. Nak tak nak, kena la angkut dua beradik tu naik ke atas dulu sementara nak tunggu waktu balik...

Jenuh jugak la, walaupun 15 minit... Bukan reti dok diam dua beradik tu...

Lari ke sana sini, berebut itu ini... Habis bising satu floor. Kalau Puan Bos tak ada tak pa la jugak. Ni kadang2 dia ada, terasa segan la jugak...

Ok la, bebel panjang lak... Dah pukul 5 lebih ni.  nak kena pergi jemput dua beradik tu. Huru hara lagi la petang ni kat opis. Nasib baik Puan Bos pegi meeting.

Kalau tak sure dia pun pening tengok anak2 PA dia... hehe

Ok la, selamat berbuka dan berhujung minggu...

As-salam...

2 comments:

Ena said...

awal ek taska tutup petang2.. susah la jugak mcm tu.. tak blh minta xcuse ke sal? balik jam 5 tp rehat setengah jam je.. atas budi bicara la kan.. tp kalo boss ok.. sabar je la dulu kan..

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la, bulan puasa memang selalu tutup awal...

Susah gak, sebab husband sal balik 5.30... camna pun nak kena tunggu dia jugak... huhu...

tapi rabu ni maybe drive sendiri kot, tak yah nak tunggu2 dia dah... hehe