Tuesday, July 23, 2013

14 Ramadhan 1434H

As-salam...
Alhamdulillah, dah 14 hari kita berpuasa...
Setakat ni masih berpuasa penuh... :)
Tapi kalau ikutkan kitaran, dah nak dekat2 la 'kawan baik' tu nak berkunjung... hehe

Kat office sekarang ni dah sibuk pasal perancangan cuti raya...
Biasa la, bos nak tengok sapa yg ada time sebelum & selepas raya...
Saya ni masih lagi dok pikir2, nak amik cuti berapa hari...
Dah ada 2 kampung ni kena la rancang cuti dengan sebaik mungkin...
Seboleh-bolehnya, kena la adil dan saksama dalam pembahagian hari untuk duduk kat rumah kedua-dua mak...

Persiapan raya pun boleh dikatakan 70% kot yang dah complete...
Ada lagi beberapa benda yang belum settle...
Tahun ni macam tak berapa semangat nak beraya...
Mungkin sebab dah tua kot... hehe
Lain la kalau budak2 kan...
Seronok je nak raya... hehe
Rindu zaman beraya masa kanak2 dulu...
Pergi sana sini memungut duit raya... best...
Dah besar ni, kita pulak kena bagi duit raya kat budak2... :)

Ok la, celoteh tak habis2...
Selamat berbuka kepada semua umat Islam yang membaca blog saya ni... (bajet macam ramai sangat la yg baca blog ni...)
Till then, daaaa

3 comments:

Ena said...

ye lah sal.. mood raya tak mai langsung.. mana p ntah!

ow.. sal bukak booth yeh.. bestnyer.. ari khamis akak dalam dilema lagi ni nak cuti ke nak half day je.. sbb nak bawa anak dara tu p check up asthma dier.. Jumaat Insyaa Allah.. nak jugak jumpa kan.. sal niaga apa ek?

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ye ke... mudah2an ok la Anis ye... kesian dia...

Hehe, jual vitagen... bawak la kawan2 sekali... :)

Ein Makrai... said...

samalah mood raya nie pun tak sampai2....nak balik mana pun tak tahu lagi....