Monday, June 10, 2013

Busy like a bee....

As-salam...
Lama rasanya tak update blog nih..
Last entry rasanya pertengahan bulan 5 ritu kot...
nih dah nak masuk pertengahan bulan 6...
maknanya, dah nak dekat sebulan la saya membiarkan blog ni terabai... herm...

Busy la kot penyebab utama saya mengabaikan blog ni...
ditambah pulak dengan rasa malas yang menyerang...
Busy siapkan assignment yang berlonggok tu...

Esok sampai hari Khamis ni pun busy jugak...
Tak masuk opis 3 hari...
 ke mana??? ha... di bawah ni jawapannya...


Ha, sape2 kat sini penjawat awam tau la kan apa kaitan buku2 kat atas ni ngan aktiviti saya esok sampai Khamis ni... hehe

Ok la, tu je nak update hari ni...

Panjang umur, Jumaat ni saya review pasal aktiviti yang saya lalui esok sampai Khamis ni ye...

Till then, as-salam...

3 comments:

syariza09 said...

exam ker Sal?exam apa tu? good luck yer

ct@m@n@qieem said...

already done follow ur blog...salam perkenalan....
ctamanaqim.blogspot.com...=)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syariza:
Ha ah, exam KPSL... hehe. Tq