Thursday, November 24, 2011

Dah bersawang....

As-salam...

Dah lama blog ni tak berupdate...

Tak dak mood nak menaip... Just baca entri kat blog orang je... Herm...

Pejam celik pejam celik dah nak masuk hujung tahun... And next year Faris akan masuk tadika... Cepat je masa berlalu... Rasa macam baru je hantar Faris ke taska kat office ni... Alih2 dah nak masuk tadika lak...

So, tahun depan Faris akan start belajar la... Eksited pulak rasa... hehe. Paling tak sabar nak beli uniform tadika untuk dia... Selama ni dok pakai baju biasa je, nanti kena pakai uniform... Tak sabarnya nak tengok dia pakai uniform... hehe

Hari tu dah isi borang & pergi ambil gambar Faris (gambar pasport). Tapi Faris pergi dengan abah dia je... Saya tak ikut. Abah dia cakap, punya la susah nak ambil gambar dia...

Dia tak nak duduk atas kerusi kat situ. Jenuh pujuk... Last2 terpaksa la si abah yang amik gambar si Faris ni. Jadi bidan terjun jap... Baru la dia nak duduk & ambil gambar. Tu pun tak senyum... Sabo je la...

Tengok, bukan nak senyum... Buat muka kelat dia... huhu

Jadi la daripada tak ada langsung gambar dia... hehe.

Erm, tu je la kot nak cerita... Sekarang tengah sibuk dok survey2 taska yang dekat ngan rumah. Mungkin nak pindahkan little princess tu.

Tak pun kena tunggu dia dah boleh berjalan, dapat la hantar dia kat taska sekali dengan abang dia...

Dah banyak kali tanya taska kat bawah opis ni (taska Faris), tapi asyik la tak ada tempat lagi utk baby... Hari tu cakap hujung tahun ada kosong, tapi bila dah hujung tahun cakap tak nak ambil baby dah pulak... Herm...

Ok la, sebelum stop nak tempek gambar budak dua orang ni... Kalau hari cuti bukan main lagi seronok dok main & sepahkan rumah...




Tengok si adik kat belakang tu, asyik nak masuk mulut je semua barang... herm...


Till then, daaaaaaaa

9 comments:

syariza09 said...

sal antar faris tadika mana?tadika tu ada transit skali ke. sy lom daftar aiman lg..nk juga antar dia ke tadika

~~*Lady Salwa*~~ said...

tadika kat bawah office saya je... Ekceli namanya Taska Permata Nasyrah, tapi bila budak2 dah masuk umur 4 tahun diaorang akan diletakkan dalam group budak2 tadika... So, akan start belajar iqra' & semua2 tu la...

Ha ah kan, aiman dah masuk 4 tahun jugak thn depan... Better survey2 tadika utk dia... takut kang penuh lak...

Ena said...

hehe..

yg pastinya dak faris membesar bagai johan.. dah lain betul dier kan.. tak nampak dah cam baru nak masuk 4 tahun tp nampak cam 5-6 tahun.. suka betul akak tengok.. sumayyah pun sama.. makin comel..

Enot said...

Lepas ni bolehlah si Abahnya jadi jukamera..tambah income...He he he..

~aSHa~ said...

walau tak senyum...tetap hensem si faris ni...muka mama dia kot ni kan...

kebanyakkan taska skrg ni dah takut nak amik baby dik...tu pesal mereka stop pengambilan baby....

sib baik akak dah ada pengasuh dtg umah..kemas umah sekali....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

makin hensem si abang n si adik makin tomei2....geram auntie tgk..

heheh okla tu..gambar passport camtu kene control encem..heheheh

eT said...

hehe..chumel jek mereka tu...geram tengok..

AdReaNNe aDeLLe said...

Salam sis...blh sy dptkn no fon taska permata nasyrah tu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

As-salam...

Boleh cuba call owner dia : Cik Suhaiza 012- 217 9475