Tuesday, November 11, 2014

Pening..

As-salam..

Dok tenggelam timbul je la saya ni. Mood nak update blog memang kelaut sejak beberapa bulan yang lepas..

Ingatkan bila dah pindah ke tempat baru ni mood nak berblogging makin pulih.. rupanya masih sama.. haha

Dah nak masuk dua bulan saya di tempat kerja yang baru.. Alhamulilah, kat sini ok.. masih dalam proses menyesuaikan diri... yang penting kena pandai bawak diri..

Cuma memang tak tahan dengan tahap kesejukan kat office baru ni.. kadang2 rasa macam nak membeku ja sampai pening kepala..

Eh, dah pukul 5.30 la.. ok la.. nak siap2 balik dah ni.. hehe..

Till then, as-salam..

*tah pape je la entri saya ptg ni.. haha.. gasak la..

3 comments:

~aSHa~ said...

ekon centrelize tu la kot

Ena said...

sal pindah mana pulak tu?
Heheh..

Sal Wawa said...

K. Ena, pindah ke MOSTI lak.. hehe