Wednesday, April 29, 2009

~ ~ ~winter sonata~ ~ ~

Minggu ni sibuk sket dok 'mengelas' menda2 penting dalam komputer ni...
tak lama lagi nak kena pindah office... so kena la prepare dari sekarang...
masa dok 'godek2' dokumen2 dalam komputer aku ni, terjumpa la my favourite vidoe & song...
herm, dok layan lagu ni mula la teringat zaman sekolah dulu...
memang famous betul citer ni...
even dok kat asrama pun, nak je ikuti cerita ni setiap hari...
terkenang lak cintan pertamaku... hehe...
so, kat sini aku up load la video tuh...
layannnnnnnnnn....


video

ni maksud lagu tu dalam BI...

Can’t return to my side, it’s impossible now
I console my self that I should stop loving you now
If I can’t meet you again
I really hope to forget you, to forget the entire you in my heart
Every time I want to smile, you let me cry
You make me everything go wrong
Every time I think of you, all my defences gave way
Tried hard to forget you, but I just can’t
If I can’t meet you again,
I really hope to forget you, to forget the entire you in my heart
Every time I want to smile, you let me cry
You make me everything go wrong
Every time I think of you, all my defences gave way
Tried hard to forget you, but I just can’t forget
I never know it is so hard to love someone
Every time I want to smile, you let me cry
You make me everything go wrong
Every time I think of you, all my defences gave way
Tried hard to forget you, but I just can’t forget

lagu ni membawa maksud yg begitu mendalam bagi aku...

enjoy ya...

Thursday, April 16, 2009

Makan-makan lagi...

herm, pagi semalam ada lagi jamuan di sektor komunikasi...
big bos yg belanja... asyik makan je minggu lepas & minggu ni...
patut la pagi tadi timbang berat badan naik 2 kilo... hehe
dalam dok susah2 hati pun berat badan naik ye.... musykil betul...
mungkin penimbang tu rosak kot... hehe

ok la, layan je la gambar2 kat bawah ni...

video

kalau lagi 2 bulan la dok kat sini, mau naik berkilo2 berat badan... hehe

(asyik gelak je)

Tuesday, April 14, 2009

Bosan...

bosan oh bosan...
herm, nak mengunyah, xdak selera...
tengah sedih + happy...
ada satu masalah paling besar dalam hidup dah settle...
tapi rasa sedih pun ada... hehehe...
ntah apa2...

petang ni ada pasar tani, so nak pi jalan2 cari makan & nak lupa semua kesedihan yg ada dalam hati....

pasar tani.... tunggu kehadiran ku ok.... hehe

semalam tetiba teringat h/p lama, rindu la pulak kat h/p lama...
h/p baru ni nak transfer gambar pun xleh sbb asyik lupa nak bawak CD nya... herm...
tu la, gatal lagi tukar h/p... padan ngan muka aku... hehe

Jamuan perpisahan






Khamis minggu lepas Sektor Komunikasi ada la buat makan2 sket konon2nya untuk meraikan pegawai yang naik pangkat dan juga sorang pegawai ni nak amik cuti tanpa gaji 2 tahun (ala2 jamuan perpisahan utk dia la)... sekali, petang tu masa pengumuman barisan kabinet baru tengok2 kementerian aku dah dipecahkan... hua hua hua... nampaknya jamuan sebelah pagi tu bertukar menjadi jamuan perpisahan untuk semua org... hehehe...

erm, citer pasal makanan lak, banyak jugak lauk pauk yg best2... yg ruginya aku x makan udang takut gatal2 nnt... hehe (kes resdung)...


gambar candid masa tengah makan... buruknye... hehe