Wednesday, April 29, 2009

~ ~ ~winter sonata~ ~ ~

Minggu ni sibuk sket dok 'mengelas' menda2 penting dalam komputer ni...
tak lama lagi nak kena pindah office... so kena la prepare dari sekarang...
masa dok 'godek2' dokumen2 dalam komputer aku ni, terjumpa la my favourite vidoe & song...
herm, dok layan lagu ni mula la teringat zaman sekolah dulu...
memang famous betul citer ni...
even dok kat asrama pun, nak je ikuti cerita ni setiap hari...
terkenang lak cintan pertamaku... hehe...
so, kat sini aku up load la video tuh...
layannnnnnnnnn....


video

ni maksud lagu tu dalam BI...

Can’t return to my side, it’s impossible now
I console my self that I should stop loving you now
If I can’t meet you again
I really hope to forget you, to forget the entire you in my heart
Every time I want to smile, you let me cry
You make me everything go wrong
Every time I think of you, all my defences gave way
Tried hard to forget you, but I just can’t
If I can’t meet you again,
I really hope to forget you, to forget the entire you in my heart
Every time I want to smile, you let me cry
You make me everything go wrong
Every time I think of you, all my defences gave way
Tried hard to forget you, but I just can’t forget
I never know it is so hard to love someone
Every time I want to smile, you let me cry
You make me everything go wrong
Every time I think of you, all my defences gave way
Tried hard to forget you, but I just can’t forget

lagu ni membawa maksud yg begitu mendalam bagi aku...

enjoy ya...

No comments: